Sobre la candidatura de les europees Revisat per Revista Treball a . No m'acaba de fer el pes la candidatura amb IU: Segur que Willy Meier és un defensor del dret a decidir? Representa la necessària renovació, després de 10 anys No m'acaba de fer el pes la candidatura amb IU: Segur que Willy Meier és un defensor del dret a decidir? Representa la necessària renovació, després de 10 anys Rating: 0
Esteu aquí: Home » Cartes dels lectors i les lectores » Sobre la candidatura de les europees

Sobre la candidatura de les europees

No m’acaba de fer el pes la candidatura amb IU:

Segur que Willy Meier és un defensor del dret a decidir? Representa la necessària renovació, després de 10 anys al PE? Com és que Ernest Urtasun és relegat al tercer lloc? No és creïble que es faci en pro de la paritat.

Per què no anem amb Compromís i Equo? Que no formem part del Grup Verd al PE?

D’altra banda, per què ICV es nega a subscriure un punt en comú per defensar el dret a decidir al PE? Què té a veure això amb la política d’oposició al govern de Mas? Que no hem quedat que aquella reivindicació és transversal i no és patrimoni de ningú?

(No em ve de gust recordar l’absència d’ICV a la Via Catalana, la mobilització de masses més important a Catalunya en el darrer quart de segle, com a mínim.)

De vegades sembla que Iniciativa romangui encara massa presonera de les formes i pràctiques de la vella política.

Autor/Autora

Avatar
Articles publicats : 1

Comentaris (1)

  • Avatar

    Josep M Armengou

    Comparteixo les teves opinions, Pere. No hi ha compromís social sense compromís nacional, perquè “societat” i “nació” són una mateixa cosa. Si no, de què estem parlant ?

    Respon

Deixa el teu comentari

Scroll to top