Promised Land, una pel·lícula sobre el fracking Revisat per Revista Treball a . [caption id="attachment_248" align="alignright" width="141"] Promised Land[/caption] Aquesta passada primavera va passar sense fer gaire soroll, eclipsada per l [caption id="attachment_248" align="alignright" width="141"] Promised Land[/caption] Aquesta passada primavera va passar sense fer gaire soroll, eclipsada per l Rating: 0
Esteu aquí: Home » Actualitat » Promised Land, una pel·lícula sobre el fracking

Promised Land, una pel·lícula sobre el fracking

Promised Land

Promised Land

Aquesta passada primavera va passar sense fer gaire soroll, eclipsada per les grans estrenes comercials del moment malgrat atraure més de 100.000 espectadors, una pel·lícula de l’any passat que és una gran eina per a nosaltres i la nostra lluita contra el fracking.
Es tracta de Terra Promesa [Promised Land], coescrita per Matt Damon, que n’és també el protagonista, i dirigida per Gus Van Sant –director del biopic sobre Harvey Milk, entre d’altres–, amb qui ja van fer equip en l’aclamada L’indomable Will Hunting (1997).
Amb l’excusa dramàtica i d’intriga de seguir la peripècia de dos agents comercials amb la gens lloable habilitat de convèncer poble rere poble de vendre els drets d’extracció de carburants mitjançant la tècnica del fracking, podem conèixer el funcionament d’aquesta tècnica i el joc brut de les corporacions petrolieres per tirar-ho endavant. Ara que ja està disponible en DVD i VOD, us convido a fer-vos amb una còpia i organitzar un passi al local de l’agrupació, per tenir un bon debat posterior sobre el fracking.

Autor/Autora

Redacció: Aritz Cirbián
Articles publicats : 2

Deixa el teu comentari

Scroll to top