Gràcies, salut, sort i empenta! Revisat per Revista Treball a . Tanco etapa. No formaré part de les properes llistes electorals d’En Comú Podem per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Quan acabi aquesta legis Tanco etapa. No formaré part de les properes llistes electorals d’En Comú Podem per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Quan acabi aquesta legis Rating: 0
Esteu aquí: Home » Actualitat » Gràcies, salut, sort i empenta!

Gràcies, salut, sort i empenta!

Gràcies, salut, sort i empenta!

Tanco etapa. No formaré part de les properes llistes electorals d’En Comú Podem per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Quan acabi aquesta legislatura farà vuit anys que sóc diputada al Parlament. Vuit anys difícils políticament al país, estressants i en certs moments, molt complicats… però ha estat un honor i una gran experiència personal. N’he après molt, de tants temes, de tantes situacions viscudes i de tanta gent… certament he crescut, com a política i com a persona.

Me’n vaig contenta per haver incidit, ni que sigui una mica, en millorar condicions de vida de la gent. A través del treball en lleis com la d’igualtat, la d’eradicació de la LGTBIfòbia, els canvis fets a les lleis de la CCMA o la del CAC, la incidència feta també des del Parlament per a que a l’Estat es reguli l’eutanàsia, la llei de la Renda Garantida de Ciutadania, la del dret a la salut bucodental, o el treball des del Parlament per a que existeixi un projecte pilot de Casa dels Infants o un programa per a l’educació sexual i afectiva a totes les escoles i totes les etapes educatives. És només un petit resum de la molta i diversa feina feta en aquests anys.

I me’n vaig amb espines clavades de temes pendents, com la no aplicació encara de la nova llei de la CCMA, la no existència d’un nou de decret de llistes d’espera en la salut –tot i haver-lo treballat per dos cops amb el Govern-, que no haguem estat capaços de posar en marxa la comissió d’investigació sobre els casos d’abusos sexuals a infants en centres educatius, o que encara no hi hagi llei electoral catalana, tot i haver-ho intentat reiteradament.

Un agraïment enorme i sincer a tota la gent d’ICV primer, de Catalunya En Comú després, i als i les votants, per fer-me confiança i permetre’m viure aquesta experiència. Espero haver-vos representat com us mereixeu. Agraïment específic a la Dolors Camats i al Joan Herrera, i als companys i companyes d’ICV al Vallès Occidental, que van ser els que em van embolicar en aquesta aventura… Gràcies també a tots els companys i companyes amb qui he treballat en aquestes tres legislatures, tant els diputats i diputades del meu grup com als d’altres grups i als equips tècnics. I moltes gràcies també a la gent d’entitats, d’institucions i de sectors diversos que us heu reunit amb mi aquests anys i amb qui hem treballat tantes i tantes propostes. N’he après molt de totes i tots vosaltres.

Sort i ànims als que seguireu representant-nos des del Parlament. Hi ha molta feina a fer i venen temps en que cal, més que mai, molta i bona política. I un últim agraïment especial al David Cid i a la Jèssica Albiach. Heu estat els meus puntals els darrers anys al Parlament i al partit. I estic segura que esteu més preparats que mai per seguir-ho sent. Salut, sort i empenta.

Seguim!

Autor/Autora

Marta Ribas

Coordinadora nacional d'ICV i diputada de Catalunya en Comú Podem al Parlament de Catalunya

Articles publicats : 6

Deixa el teu comentari

Scroll to top