Sorpresa majúscula i estranyesa total Revisat per Revista Treball a . Vaig llegir amb estupefacció una carta de la nostra coordinadora d’Àmbit publicada en el número 204 de Treball en què, amb quatre paraules i de males maneres, d Vaig llegir amb estupefacció una carta de la nostra coordinadora d’Àmbit publicada en el número 204 de Treball en què, amb quatre paraules i de males maneres, d Rating: 0
Esteu aquí: Home » Cartes dels lectors i les lectores » Sorpresa majúscula i estranyesa total

Sorpresa majúscula i estranyesa total

Vaig llegir amb estupefacció una carta de la nostra coordinadora d’Àmbit publicada en el número 204 de Treball en què, amb quatre paraules i de males maneres, desautoritza el federalisme i l’acusa de no haver alçat la veu contra  la vergonyant sentència del TC que va matar l’Estatut del 2006. Tot i que no m’agrada gens la paraula “federalisme”, és clar que dins d’IC hi ha gent que no és independentista i que accepta ser titllada de “federalista”, entenent com a “federalisme” el rebuig frontal a la sentència del TC, el ribotat guerrista i la resta d’agressions contra la profundització de l’autogovern de Catalunya, que en altres companys han generat el sentiment independentista. Si algú pot ser acusat de no haver fet res en favor de l’Estatut del 2006, són els partits que van demanar el vot en contra en el referèndum, que es van abstenir o que van anar a la Moncloa a acceptar la derrota, alguns dels quals ara enlairen “estelades”.

Per contestar la pregunta de la companya Mira d’on estaven les veus federalistes llavors, diré que jo, per exemple, estava a la manifestació del 10 de juliol, amb una senyera a la mà.

Autor/Autora

Roman Ceano

Membre del grup de Cultura Federal i Dret a Decidir (Àmbit de Fet Nacional d'ICV)

Articles publicats : 6

Deixa el teu comentari

Scroll to top