Noves militàncies, nova organització Revisat per Revista Treball a . Vull aprofitar l’oportunitat que m’ofereix Treball, en haver recuperat en aquesta nova etapa una secció de participació més oberta, per compartir una vivència q Vull aprofitar l’oportunitat que m’ofereix Treball, en haver recuperat en aquesta nova etapa una secció de participació més oberta, per compartir una vivència q Rating: 0
Esteu aquí: Home » Cartes dels lectors i les lectores » Noves militàncies, nova organització

Noves militàncies, nova organització

Vull aprofitar l’oportunitat que m’ofereix Treball, en haver recuperat en aquesta nova etapa una secció de participació més oberta, per compartir una vivència que trobo esperançadora, però que també ens planteja un repte col·lectiu important: fa un temps que m’encarrego de fer el primer contacte de benvinguda amb les persones que s’incorporen al projecte d’ICV a Barcelona; en els 10 primers mesos de l’any, han estat prop de 50 persones (la majoria s’ha afiliat i la resta ha preferit quedar-se primer com a “amigues”). Al marge de la importància quantitativa evident, voldria destacar especialment la qualitativa, ja que això representa un enriquiment molt significatiu per a la nostra organització i una gran oportunitat de reforçament i renovació.

Aquestes persones vénen a aportar el seu gra de sorra, amb ganes de fer política i sentir-se socialment útils en el procés de transformació que estem vivint. Aporten les seves experiències, professionals i en diversos moviments socials. El repte que volia plantejar, perquè és de totes i tots, és el d’estar a l’alçada i adaptar i millorar la nostra organització perquè trobin el seu lloc; que aquesta organització compti més amb les i els seus militants, els formi, els ajudi en el seu compromís social i funcioni molt més de baix a dalt. Espero que aprofitem aquestes incorporacions –que segurament es donen també en altres organitzacions locals– per consolidar el nou tipus de partit polític que estem construint.

Autor/Autora

Avatar

Executiva local de Barcelona

Articles publicats : 1

Deixa el teu comentari

Scroll to top