No estamos solos Revisat per Revista Treball a . “No estamos solos”, el documental dirigit per Pere Joan Ventura i produït per Pere Portabella i El Gran Wyoming, arriba a la gran pantalla retratant les protest “No estamos solos”, el documental dirigit per Pere Joan Ventura i produït per Pere Portabella i El Gran Wyoming, arriba a la gran pantalla retratant les protest Rating: 0
Esteu aquí: Home » Cultura » No estamos solos

No estamos solos

No estamos solos

“No estamos solos”, el documental dirigit per Pere Joan Ventura i produït per Pere Portabella i El Gran Wyoming, arriba a la gran pantalla retratant les protestes i els moviments ciutadans del canvi.

Força documentals han recollit el testimoni dels nombrosos moviments socials que estan protagonitzant o liderant el canvi social al nostre país, amb especial dedicació a la PAH (“La plataforma”, “Sí se puede”), però també amb el moviment contra la nova llei de l’avortament (“El tren de la libertad”) o el 15M (“El despertar de les places”, “Excelente. Revulsivo. Importante”).

El nou documental del director de “El efecto Iguazú” (pel qual va guanyar el Goya) pretén fer un retrat de conjunt que ens doni una mica de perspectiva i esperança. I aconsegueix el seu objectiu de la mà dels ja esmentats i d’imaginatives iniciatives com els Iaioflautes, la Solfónica (una orquestra que posa banda sonora a les protestes a Madrid), les diferents Marees, la plataforma Salvem el Cabanyal (de València), o l’Institut Cartogràfic de la Revolta, liderat per l’exregidora barcelonina Itziar González, entre d’altres.

El repte, que supera amb nota, era aconseguir no ser un mer catàleg de moments estel·lars dels moviments socials, sinó emocionar-nos, divertir-nos i sorprendre’ns, deixant-nos amb ganes de saber més i de col·laborar amb aquells espais on encara no ho fem. Necessària i útil, us convido a anar-la a veure aviat en bona companyia i a difondre-la, perquè allà on hi ha lluita hi ha esperança.

+info: www.facebook.com/proyectonoestamossolos

Autor/Autora

Redacció: Aritz Cirbián
Articles publicats : 2

Deixa el teu comentari

Scroll to top