ICV creix: agrupació local a Sant Sadurní d’Anoia, i properament a Calella i Tordera Revisat per Revista Treball a . Una vuitantena de persones va participar, el passat 18 de juny, en la presentació pública de l’agrupació local d’ICV a Sant Sadurní, acompanyats per la coordina Una vuitantena de persones va participar, el passat 18 de juny, en la presentació pública de l’agrupació local d’ICV a Sant Sadurní, acompanyats per la coordina Rating: 0
Esteu aquí: Home » Món local » ICV creix: agrupació local a Sant Sadurní d’Anoia, i properament a Calella i Tordera

ICV creix: agrupació local a Sant Sadurní d’Anoia, i properament a Calella i Tordera

Una vuitantena de persones va participar, el passat 18 de juny, en la presentació pública de l’agrupació local d’ICV a Sant Sadurní, acompanyats per la coordinadora nacional, Dolors Camats. Properament, també s’estrenaran noves agrupacions al Maresme, concretament a Calella i a Tordera.
El nou coordinador local d’ICV a Sant Sadurní d’Anoia, Rafa Berlanga, va recordar els motius que els havien portat a prendre la decisió de participar en el projecte d’ICV: “Vam decidir que la política era l’arma més efectiva i legítima pel canvi i vam buscar l’opció que més ens definia i amb la que més ens identificàvem. I la vam trobar: ICV”.

Autor/Autora

Redacció Treball
Articles publicats : 18

Deixa el teu comentari

Scroll to top